Nero barbershop breidt uit naar Harderwijk

Nero breidt uit naar Harderwijk

Nero de Boer breidt uit naar Harderwijk. Geen zelfstandige zaak, maar een gezamenlijk initiatief met Susan Vaessen van Tutze en Gert-Jan te Kulve van De Garage. Samen openen ze vrijdag het pand aan de Donkerstraat 46.

Nero Barbershop breidt uit naar Harderwijk

Met dit concept, een trendy jeanszaak met woonaccessoires en een barbershop, willen ze zich onderscheiden. ,,Je hebt elkaar nodig en je kunt elkaar alleen maar versterken,” zegt Te Kulve terwijl hij de ontwikkelingen van de verbouwing in zich opneemt. Het monumentale pand is geheel gestript en de oude, gemetselde muur is grotendeels weer zichtbaar. Net als een kluis overigens, waarvan niemand weet waarom deze er ooit geplaatst is.

Lees het volledige artikel op Ermelo van Nu

Geplaatst in In de media.