Ner barbershop Ermelo Award

Nero Barbershop wint 2e prijs Barbershop Award 2017

Om Barbershops te helpen zich te onderscheiden en zichzelf op de kaart te zetten, is in 2017 in samenwerking met wiewathaar.nl de Barbershop Award in het leven geroepen die de beste gewaardeerde barbershop/herenkapsalon bekroont.

Review klanten

Bij deze award spelen klanten de hoofdrol, want zonder klanten bestaat er immers geen barbershop. Daarom worden Nederlandse barbershops geactiveerd om in een bepaalde periode hun klanten reviews te laten schrijven op online review platform wiewathem.nl. Bij de jurering wordt gelet op het eindcijfer, het aantal reviews, maar ook op de kwaliteit van de reviews. Daarbij wordt gekeken naar de lengte van de feedback en hoeveel foto’s zijn geplaatst. De uitreiking vindt plaats op BarberSociety Live.

Ner barbershop Ermelo Award

Lees ook het interview met Nero op wiewathaar.nl

Geplaatst in In de media.